Societat 07/03/2023

La Fundació de Discapacitats de Menorca farà el manteniment del Camí de Cavalls

El contracte adjudicat és per als dos pròxims anys, per un import de 450.980 euros

Iván Martín
1 min
Tram del Camí de Cavalls que necessita manteniment.

MAÓEl Consell de Menorca ha anunciat aquest dimarts l'adjudicació a la Fundació per a Persones amb Discapacitat del servei del manteniment del Camí de Cavalls, per un import total de 450.980 euros. Així ho ha determinat el Consell Executiu de la màxima administració a l'illa.

Es tracta del servei de conservació i manteniment a tot el sender, de 185 quilòmetres, i el seu àmbit d'influència. El contracte d'adjudicació és per als dos pròxims anys i té un pressupost màxim de 495.980 euros. Entre les tasques del contracte, licitat en la modalitat de contracte reservat, hi ha la neteja, la col·locació de senyalització vertical i el manteniment de portes, baranes i barreres, a més d'actuacions de consolidació del paviment per resoldre situacions d'erosió del camí.

El Departament de Medi Ambient gestiona des de l'any 2019 el Camí de Cavalls. La licitació del servei es fa atenent al Pla Especial, instrument legal creat amb la Llei Camí de Cavalls, que determina les característiques del sender, les seves eines de gestió i els mecanismes per garantir-ne la protecció i l'ús públic.

stats