Societat 08/10/2021

La Fundació La Caixa destina més de 14 milions a projectes socials de les Balears

L'objectiu és pal·liar els efectes de la pandèmia en els més vulnerables

ARA Balears
1 min
Moment en que Armengol i Fainé signaven l'acord

PalmaLa Fundació La Caixa destinarà 14,2 milions d'euros a projectes d'acció social a les Balears per a aquest 2021. Segons han detallat a través d'un comunicat, aquesta partida es destinarà a lluitar contra la pobresa infantil o facilitar la integració laboral dels col·lectius vulnerables, entre altres qüestions.

Aquest divendres, el president de La Caixa, Isidre Fainé, i la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, han signat el conveni de col·laboració i l'entitat bancària s'ha compromès a augmentar la inversió en aquesta matèria per a l'any que ve. Fainé ha destacat que un dels principals objectius de la fundació és "intentar pal·liar les conseqüències que ha tingut la pandèmia en la vida dels ciutadans".

Per la seva banda, Armengol ha agraït la labor de la Fundació en l'impuls de projectes socials i culturals, i ha destacat que els objectius d'aquest acord "són coherents" amb les polítiques de l'Executiu balear, per al qual "l'atenció a les persones més vulnerables o la inversió en educació són eixos fonamentals d'actuació".

stats