Aeroport
Societat 03/12/2023

Les fortes nevades a Alemanya provoquen la cancel·lació de quatre vols de Palma a Múnic

Cal recordar que l'Aeroport Internacional de Múnic va suspendre aquest dissabte les sortides i arribades de vols pel temporal de neu

ARA Balears
1 min
Aeroport de Palma

PalmaLes importants nevades que afecten el sud d'Alemanya han deixat aquest diumenge un total de quatre vols entre Palma i la ciutat de Múnic cancel·lats. Així ho han informat fonts d'AENA als mitjans de comunicació, que han detallat que es tracta de dues sortides de l'aeroport de Palma a Múnic i dues arribades de la capital de Baviera a Son Sant Joan.

La xifra de cancel·lacions d'aquest diumenge entre Palma i Múnic és la mateixa d'aquest dissabte, 2 de desembre, quan AENA ja va comptabilitzar quatre vols cancel·lats entre Palma i la ciutat alemanya. Cal recordar que l'Aeroport Internacional de Múnic va suspendre aquest dissabte les sortides i arribades de vols pel temporal de neu que ha paralitzat gran part de Baviera.

Aquest diumenge, les operacions a l'Aeroport Internacional de Múnic ja estan en funcionament, si bé encara existeixen severes restriccions en el trànsit aeri. Amb tot, fonts de l'aeroport de Múnic han recomanat als passatgers que volin aquest diumenge o dilluns que "comprovin l'estat del seu vol amb la seva aerolínia o bé s'hi posin en contacte directament abans d'arribar a l'aeroport".

stats