Societat 09/02/2020

La Fiscalia demana dotze anys de presó a un home de 65 anys per abusar sexualment de la seva neboda quan era menor

La víctima no va interposar la denúncia fins a ser major d'edat i va iniciar teràpia amb la Fundació RANA

Ara Balears
1 min
El judici es durà a terme a l'Audiència de Palma.

PalmaLa Fiscalia demana 12 anys de presó per a un home de 65 anys que l'any 2012 presumptament va abusar sexualment de la seva neboda, que en tenia 12. La víctima no ho va denunciar fins que va ser major d'edat, ja que, segons informa Efe, va ser amenaçada que, si parlava, faria el mateix amb la seva germana. Una vegada assolida la majoria d'edat, la jove va acudir a la Fundació RANA, on va iniciar teràpia a través del programa d'Atenció psicològica a les víctimes adultes d'abús sexual en la infància.

El judici a R.G.B. es du a terme aquest dilluns i dimarts a la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Palma. Se l'acusa d'un delicte continuat d'abusos sexuals a una menor, per la qual cosa sol·liciten per a ell 12 anys de presó, 8 anys de llibertat vigilada, prohibició de comunicar-se amb la seva víctima durant 13 anys i 10.000 euros d'indemnització pels perjudicis psicològics i danys morals soferts.

El 28 de març de 2018 el jutjat va ordenar a través d'una interlocutòria que l'oncle ni s'acostàs a la seva neboda ni s'hi comunicàs.

stats