Palma
Societat 23/02/2023

La Fira del Ram s'instal·la a Palma des del 24 de febrer fins al 16 d'abril

El recinte inclourà unes 170 instal·lacions, entre casetes, atraccions i bars

ARA Balears
2 min
Fira del Ram.

PalmaPimem ha anunciat en un comunicat que la Fira del Ram arriba a Palma aquest divendres, 24 de febrer, fins al 16 d'abril. Pel que fa a la infraestructura i la gestió, han destacat que la fira inclourà unes 170 instal·lacions, entre casetes, atraccions i bars, una xifra molt semblant a la d'edicions anteriors.

Segons ha explicat el secretari de l'Associació de Firaires, Bernadí Bisquerra, la Fira del Ram de Palma "és l'única que té territori propi i això genera unes despeses que ascendeixen a uns 400.000 euros i que només en matèria de seguretat mobilitza unes 700 persones". En aquest sentit, ha assenyalat que l'Ajuntament de Palma és un dels més exigents de l'Estat a l'hora de demanar les mesures de seguretat en qüestió, però que això genera tranquil·litat entre empresaris i assistents".

També han detallat que, com en edicions anteriors, la fira té un 70% de firaires de la Península i un 30% de mallorquins, i això influirà en el preu de les entrades, que s'incrementarà un 30%, ja que, segons els organitzadors s'ha produït una pujada en el transport i s'hi veurà reflectida. Bisquerra ha indicat que "cada firaire traurà els preus en funció dels seus costos".

D'aquesta manera, tant l'associació com Pimem han posat en marxa la campanya del 2x1 per motivar els ciutadans a anar-hi de dilluns a divendres. Així, està previst que s'imprimeixin uns 500.000 tiquets 2x1, 150.000 dels quals seran per als socis de la patronal.

D'altra banda, han informat que enguany la fira inclourà dues atraccions noves: el Rocket i el Magic Cut. La primera és en una torre de 60 metres d'alçària des d'on la gent es penja amb uns arnesos mentre puja i baixa, i la segona consisteix a tallar una corda a la qual es troba fermat un peluix gegant. A més, també han assegurat que, durant tres dies, que encara s'han de concretar, les instal·lacions operaran sense renou.

stats