Societat 11/05/2022

La fira nàutica de Palma tanca la darrera edició amb més de 32.000 visitants, el doble que el 2021

El Palma International Boat Show ha reunit una gran afluència de professionals i aficionats del sector

ARA Balears
1 min
El Palma International Boat Show ha comptat amb la participació de 276 empreses.

PalmaLa darrera edició del Palma International Boat Show ha rebut la visita de més de 32.000 persones, xifra que representa un increment d'un 50% respecte de la fira nàutica del 2021. Segons ha informat el Govern, durant quatre dies, el certamen, que va tancar les portes el passat 1 de maig, ha viscut una gran afluència de professionals i aficionats a la nàutica que valoren molt positivament la qualitat de productes exposats i de les novetats presentades.

L'Executiu ha recalcat que l'organització assegura que "el certamen no només ha tingut un gran èxit de participació d'expositors, amb 276 empreses, sinó que també ha funcionat molt bé en l'àmbit comercial i de promoció del sector, tal com demostren les xifres d'assistència de públic".

El Govern balear ha destacat que un 87% dels expositors enquestats han declarat que volen participar en la pròxima edició. A més, un 76% aproven amb nota l'organització de la fira, i un 86% estan satisfet amb l'experiència de formar part del certamen nàutic.

La darrera edició del Palma International Boat Show ha inclòs 276 empreses, sis més que el 2019 i 49 més que l'any anterior, fet que representa un increment d'un 21% respecte del 2021. A més, un total de 264 embarcacions s'han exposat a la mar. Aquesta edició ha despertat molt d'interès entre les empreses locals (54%), estatals (18%) i internacionals (28%).

En aquest sentit, l'Executiu ha subratllat que el nàutic és un dels sectors considerats estratègics per a l'economia de les Illes, ja que genera més de 4.500 llocs de feina directes, està format per unes 650 empreses i genera al voltant de 840 milions d'euros l'any.

stats