Societat 19/04/2022

La Fira del Llonguet torna amb artesania, jocs per a infants i un 'tardeo' amb DJ

L'associació de veïns del Pil·larí recupera la festivitat, i es farà diumenge 24 de 10 a 18 hores

ARA Balears
1 min
Cartell de la sisena Fira del Llonguet.

PalmaEl pa tradicional de Palma torna a ser protagonista aquest diumenge 24 d'abril, després de dos anys sense poder celebrar la Fira del Llonguet, a causa de la pandèmia. L'associació de Veïns del Pil·larí, l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma han tornat a programar aquest esdeveniment, que es farà de 10 a 18 h a diversos carrers del barri del Pil·larí.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació i districte Platja de Palma - Pla de Sant Jordi, Rodrigo Romero; el president de l'Associació de Veïns del Pil·larí, Pedro Medina, i el president de l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, Pep Magraner, han presentat aquest dimarts la sisena Fira del Llonguet. Segons han explicat, hi participaran 14 forns de Palma i es preveuen prop de 70 punts de venda d'artesania.

Les activitats arrancaran a les 10 del matí amb els geganters de Llucmajor i els xeremiers del Prat i fins a les 17 h hi haurà diferents activitats adreçades a tots els públics. Una de les més assenyalades és el show cooking dels xefs Koldo Royo, José Cortés i Catalina Pons (a les 10.30 h). També hi haurà demostracions d'artesania i un tardeo llongueter a càrrec d'un DJ al migdia.

Oferta per als més petits

A més, el programa inclou propostes per als més petits, com ara una cercavila amb espectacle de circ. A banda d'això, hi haurà ludoteca infantil amb jocs gegants de fusta i tallers per als infants.

Per tal de motivar la participació, l'Ajuntament ha habilitat 11.000 metres quadrats per a l'aparcament de vehicles. Així mateix, la línia 31 de l'EMT, que és la que connecta amb el Pil·larí, tindrà una major freqüència (el bus passarà cada 20 minuts).

stats