Societat 06/09/2021

Els ferits a l'atropellament múltiple a una terrassa d'un bar de Maó reben l'alta mèdica

Cinc persones varen ser traslladades a l'hospital Mateu Orfila i la Clínica Juaneda

Iván Martín
1 min
Els ferits van rebre les primeres atencions instants després de produir-se l'impacte del vehicle a la terrassa.

MAÓTot ha quedat en un ensurt de dimensions considerables. Aquesta és la sensació que té la societat menorquina després de veure les imatges i els vídeos de l'atropellament per part d'un vehicle a una terrassa d'un bar de Maó. El pas de les hores ha refredat les pessimistes previsions inicials i tots els ferits de l'accident han rebut l'alta mèdica, segons han confirmat a l'ARA Balears fonts hospitalàries.

Així, les dues dones que van ingressar aquest dissabte a l'hospital Mateu Orfila de Maó van rebre diumenge el vistiplau de l'equip mèdic per tornar als seus domicilis. Es tracta d'una persona de 81 anys que va patir una contusió i un traumatisme cranioencefàlic lleu i una de 56 anys amb contusions i erosions. Ambdues van passar la nit de dissabte en observació d'Urgències.

Els fets van succeir quan un vehicle conduït per un home d'edat avançada va perdre el control per causes desconegudes i impactà en dues ocasions a la terrassa del bar Al Andalus, situat al camí d'el Castell. El sinistre acabà amb cinc persones ferides, tres de les quals varen ser evacuades al Mateu Orfila i dues a la Clínica Juaneda. El tercer ferit atès a l'hospital, un home de 56 anys, va rebre l'alta mèdica hores més tard. Per la seva banda, els dos ferits traslladats a la Clínica Juaneda van ser tractats de les ferides lleus sense necessitat de restar al centre hospitalari.

stats