Societat 22/11/2021

La farmacèutica mallorquina Sanifit formarà part del grup Vifor Pharma

L'objectiu de l'acord és continuar investigant i desenvolupant el SNF472, un nou inhibidor de la calcificació vascular per als pacients amb malaltia renal terminal

ARA Balears
1 min
SNF472

PalmaLa farmacèutica Vifor Pharma ha informat aquest dilluns que ha comprat la companyia mallorquina Sanifit Therapeutics amb l'objectiu de potenciar, millorar i finançar els productes i tractament nefrològics. Segons han informat a través d'un comunicat, aquest acord permetrà continuar investigant i desenvolupant el SNF472, un nou inhibidor de la calcificació vascular, primer en la seva classe, per al tractament de la CUA i la PAD en pacients amb malaltia renal terminal.

Amb aquest acord comercial, Vifor Pharma adquirirà el 100% de les accions de Sanifit Therapeutics i rebrà a canvi tots els drets globals de SNF472, potenciant la seva cartera d'actius innovadors. El medicament està actualment a la fase III d'assajos clínics i està previst que a prinicipi de l'any que ve faci la darrera passa per poder ser comercialitzat.

El director executiu de la farmacèutica mallorquina, Sanifit Therapeutics, ha destacat que aquest acord és "la demostració del continu compromís del nostre equip i els nostres inversors, així com del nostre enfocament únic per a combatre la calcificació vascular, que es va originar en la Universitat de les Illes Balears". "Vifor Pharma és el soci ideal per dur endavant el desenvolupament de la franquícia de calcificació de Sanifit i fer arribar aquests nous tractaments als pacients al més aviat possible", ha sentenciat.

stats