Societat 12/03/2021

Eurowings preveu assolir 325 freqüències setmanals des d'Europa i el Regne Unit a les Balears aquest estiu

L'aerolínia de baix cost de Lufthansa connectarà 22 aeroports estrangers amb les Illes

2 min
Reunió dels representants d'Eurowings amb Francina Armengol i Iago Negueruela

La companyia aèria de baix cost Eurowings –que depèn de Lufthansa– preveu assolir 325 freqüències setmanals des d'Europa i el Regne Unit amb les Balears aquest estiu. Així hi ha anunciat el CEO d'aquesta empresa, Jens Bischof, que aquest divendres s'ha reunit amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela. Bischof també ha anunciat que s'obriran dues noves rutes a les Illes, des de Birmingham i Manchester, a partir de maig. L'executiu alemany ha destacat la "gran feina" del Govern per controlar la pandèmia de covid-19 i ha destacat la col·laboració per "estendre la temporada". "Tot dependrà de les xifres de reserves", ha dit.

"En les darreres setmanes, les nostres reserves s'han multiplicat per tres, i Mallorca n'ha estat la principal impulsora", ha continuat Bischof, qui també ha pronosticat "un increment significatiu". "Es volen tornar a dur turistes de manera responsable i ajundant el Govern a mantenir les xifres baixes", ha afegit, a més de destacar que Eurowings té cinc avions amb base a les Balears i 180 treballadors. "Volem créixer aquí i esperam reprendre el negoci turístic aquest estiu de manera ràpida i estable", ha afimat. Bischof ha subratllat que Eurowings treballa a hores d'ara "amb nombres molt baixos respecte de temporades anteriors". "Malgrat que les reserves s'han triplicat, només estan al 30% comparades amb la mateixa època del 2019. Les pròximes setmanes es veurà un augment molt notable i esperam arribar al 80% o 90% del nivell de precrisi", ha comentat.

Per la seva banda, Iago Negueruela ha destacat que "s'ha demostrat que les mesures eren molt importants" i que les Balears "són una de les destinacions més segures de la Mediterrània". "L'important ara és mantenir i controlar la situació i seguir l'estratègia de desescalada, que passa per les mesures que hem aprovat aquest divendres i que duraran un mes", ha continuat. El conseller ha assegurat que el nivell d'exigència és el mateix per a residents i no residents, i ha recordat que les Illes "no es poden permetre perdre una altra temporada". "L'objectiu del Govern és recuperar l'activitat després de Setmana Santa", ha afegit.

stats