Societat 17/09/2019

L'estiu del 2020 començaran les obres del nou centre educatiu de Campos

La Conselleria d'Educació diu que el projecte ja està en redacció

Ara Balears
1 min
Reunió del conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, amb el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante amb la batlessa de Campos, Francisca Porquer

PalmaEl conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat pel director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, s'ha reunit amb la batlessa de Campos, Francisca Porquer; la regidora d’Educació, Infantesa i Turisme, Carmen Marín, i la regidora de Serveis socials, Mercats, Fires i Festes, Aina Maria Manresa.

La reunió ha estat per fer un seguiment del projecte del nou CEIP de Campos. Des d’Educació s’ha explicat que el projecte ja està en redacció i que es preveu que el mes d’abril del 2020 es pugui licitar, de manera que l’estiu de l’any que ve es podrien iniciar les obres.

Martí March ha reiterat el compromís del Govern a construir aquest centre, considerat prioritari des del primer moment, i ha explicat que tot d’una que es va posar a disposició de la Conselleria el solar on s’ha d’ubicar el centre ja es va començar a redactar el projecte.

Tant March com Morante s’han compromès a fer una presentació de l’estat actual del projecte abans de final d’any a la comunitat educativa de Campos.

stats