La setmana que m'espera
Societat 07/05/2022

“Faig esport dos pics a la setmana amb una entrenadora personal”

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, explica com serà la seva setmana

2 min
Catalina Cladera

PalmaDe dilluns a divendres tot és pràcticament feina. Cada dia m’aixec a les set del matí. El primer que faig és saludar el meu ca, que ve tot d’una que em despert. Després em faig el berenar, veig un moment els meus fills abans que se’n vagin a l’institut i em prepar per anar cap a Palma, per afrontar la jornada. Allà pas tot el dia. Com que som de sa Pobla, no solc tornar a casa per dinar. Al migdia, intent fer dinars o reunions de feina o menjar alguna cosa ràpida al despatx. La meva jornada estàndard és de 8 hores a 20 hores, tot i que hi ha excepcions.

Els dilluns a primera hora començ amb una reunió amb el meu equip per planificar la setmana en l’àmbit comunicatiu i d’agenda. I ja continuam amb actes i reunions. M’agrada molt anar veient els diferents consellers i despatxar el que tenim entre mans. Dimarts vaig a veure la finca de Son Torrella, a la serra de Tramuntana. Dijous tenim ple i sol ser un dia molt intens, perquè pot durar unes 10 hores. Però aquesta setmana no el podré fer sencer, perquè me’n vaig a València a una trobada de presidents de consells, diputacions i cabildos.

Els dies entre setmana també aprofit els capvespres per dedicar temps al partit, com a secretària general. A banda d’això, i també a darrera hora del dia, m’oblig a fer dos dies d’esport. Ho faig amb una entrenadora personal a sa Pobla. Practic una mica de càrdio i força, per tocar tots els músculs, mantenir-me en forma i alliberar tensions. Finalment, si els actes m’ho permeten, procur arribar per sopar amb els meus fills al vespre, perquè és el moment del dia que tenim per estar junts. 

Després, si encara tenc obligacions, perquè no he acabat alguna cosa, ho faig. No em convé gaire, però som nocturna i no solc anar a dormir gaire prest. Després de sopar, també solc treure el ca a passejar. I no sempre, però si puc sí, em pos algun programa de notícies. Ara, amb la guerra, vaig estar mirant-ne uns que comentaven la situació. I, si no, mir alguna sèrie de Netflix, que m’ajuden a desconnectar. Ara bé, quan en començ una, l’he d’acabar. Ara no n’estic mirant cap, però m’agraden molt les que parlen d’història o que estan ambientades en determinades èpoques. Per exemple, aquesta Setmana Santa vaig veure Els Bridgerton i vaig passar una bona estona.

Ara que estam en temporada de fires, aquest cap de setmana toca la de Capdepera, que ha recuperat el mercat medieval. Dissabte participaré en el consell polític de Mallorca de la Federació Socialista, que ens reunim després de tot el procés d’assemblea. Diumenge tenc pensat anar o bé a la Fira del Caragol de Palma o anar d’excursió. M’encanta poder anar a la Serra, tant de bo ho pogués fer cada diumenge. La natura m’ajuda a connectar amb l’aire lliure i no pensar en la feina, m’ajuda a descomprimir. Per altra banda, els diumenges també intent anar al partit d’un dels meus fills, que juga a bàsquet.u

stats