Societat 11/11/2020

Espanya promociona les Canàries com "l'única destinació segura" per al turista europeu

Ho farà al Regne Unit, Alemanya, França, Suècia i Irlanda i espera arribar a 6,3 milions de persones

Ara Balears
1 min
Turistes a l'aeroport de Palma

PalmaEspanya promocionarà des d'aquesta setmana les Canàries com "l'única destinació segura" per al turista europeu aquest hivern. Així ho ha anunciat aquest dimecres la ministra de Turisme, Reyes Maroto. "Amb la intenció de reactivar l'activitat turística de l'Arxipèlag, Turespaña posa en marxa la promoció 'Back to the Canary Islants, back to Spain', per tal de dinamitzar la demanda de viatges a les illes durant l'hivern", ha afegit el director general, Miguel Sanz Castedo.

Segons recull Efe, aquesta promoció internacional es farà al Regne Unit, Alemanya, França, Suècia i Irlanda i espera arribar a 6,3 milions de persones. El pressupost és de 550.000 euros durant el 2020, ampliables al 2021 en funció de com es desenvolupi i de l'evolució de la pandèmia, i durarà sis setmanes.

A causa del coronavirus, altres destinacions turístiques competidores com les del Carib i el sud-est asiàtic estan tancades i les Canàries volen atreure "els visitants que vulguin viatjar a un lloc segur", ha destacat Sanz Castedo. Així i tot, ha reconegut que "la intenció de viatjar en aquest moment no és alta" i que les reserves es fan en el darrer minut.

stats