Societat 27/04/2020

Eroski llança una campanya per ajudar els bancs d'aliments durant la crisi del coronavirus

La cadena de supermercats aportarà 30 tones d'aliments i demana ajuda als seus clients per recaptar fons

Ara Balears
1 min
Eroski llença una campanya per ajudar als bancs d'aliments durant la crisi del coronavirus

PalmaEroski llança una campanya d'ajuda per als bancs d'aliments d'Espanya per garantir que puguin continuar atenent els seus beneficiaris durant la crisi sanitària provocada per l'expansió del coronavirus arreu de l'Estat.

Davant la impossibilitat de dur a terme la campanya Operación Kilo, Eroski aposta per un nou format que permeti a la companyia i als seus clients ajudar els bancs d'aliments espanyols durant l'estat d'alarma.

La cadena de supermercats ha informat que aportarà 30 tones d'aliments i demana ajuda als seus clients per recaptar fons. Eroski ha habilitat un sistema a través del qual la persona de caixa registra la quantitat corresponent que el client vol donar i queda reflectida en el tiquet de la seva compra.

Els fons recaptats reforçaran els recursos dels bancs d'aliments per adquirir aliments i productes d'higiene per tal de contribuint així que puguin continuar atenent les necessitats bàsiques de la gent i aportar una ajuda immediata als col·lectius més vulnerables durant els pròxims mesos.

stats