Societat 21/11/2019

Per primera vegada el 100% de l'enllumenat nadalenc de Palma disposarà de tecnologia led

L'encesa de llums tindrà lloc el proper dijous dia 28 de novembre a tots els barris de Ciutat

Ara Balears
1 min
Llums de Nadal a Palma. / ISAAC BUJ

PalmaLa implantació de la tecnologia led es farà extensiva per primera vegada al 100% de l'enllumenat nadalenc després d'haver-se anat renovant de manera progressiva durant els darrers cinc anys. L'encesa de llums tindrà lloc el proper dijous dia 28 de novembre a tots els barris de Palma.

El batle de Palma, José Hila, ha destacat que arriba el Nadal "i la ciutat es posa guapa perquè les famílies surtin a passejar". Hila ha remarcat que enguany l'enllumenat nadalenc és més sostenible i, a més, s'arriba a "un consens amb els comerciants i es fa una aposta per acostar el Nadal a les barriades".

Per la seva banda, la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha explicat que el consens amb comerciants ha estat "cercat i desitjat" i que enguany la plaça de Cort recupera la tradicional garlanda que, com a aposta per la innovació, tindrà un efecte centellejant.

Els representants comercials han agraït de manera unànime la "bona entesa" i la col·laboració amb l'Ajuntament. En total, enguany s'han instal·lat un total de 235.580 metres de garlanda, 941 arbres il·luminats i 200 palmeres il·luminades.

stats