Societat 04/11/2020

Endesa presenta la nova flota de vehicles elèctrics

La companyia també impulsarà una nova xarxa de punts de recàrrega en llocs d'accés públic

Ara Balears
1 min
La nova flota de vehicles davant la seu de la companyia a Palma

PalmaEndesa continua apostant per la mobilitat elèctrica i manté ferm el seu compromís amb la descarbonització de les Illes Balears. Aquest dimecres la companyia ha presentat la renovació de la flota de vehicles elèctrics i actualment ja disposa de 34 cotxes d'aquest tipus, un 30% del total dels que té la companyia a les Illes Balears.

A la presentació, a la qual han acudit el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius del Govern de les Illes Balears, Juan Pedro Yllanes; Aitor Urresti, director general d'Energia i Canvi Climàtic, i Ferran Rosa, director gerent de l'Institut Balear de l'Energia, Endesa ha explicat que ha posat en marxa un pla de renovació de la flota de vehicles amb models elèctrics, en línia amb el pla estratègic de descarbonització de les seves activitats.

A més, la companyia també ha informat, a través d'un comunicat, que impulsarà una nova xarxa de punts de recàrrega en llocs d'accés públic, a més de solucions per accelerar la transició energètica i facilitar la vida de les persones, les ciutats i els negocis. En la nota han recordat que el Banc Europeu d'Inversions (BEI) ha concedit a Endesa 35 milions d'euros de finançament per a la instal·lació d'estacions de recàrrega elèctrica repartides per tot el país i l'objectiu és instal·lar 8.500 punts de recàrrega a tot l'Estat.

stats