Societat 21/09/2018

L'encesa de llums de Nadal s'avança al Black Friday a petició dels comerciants

Tindrà lloc el dijous 22 de novembre al Passeig del Born

Toni Crespí
1 min
Moment de l'encesa de llums de l'any passat a Palma.

PalmaAtenent la petició dels comerciants i a la recomanació de l'àrea de Seguretat Ciutadana de no fer coincidir dos esdeveniments com l'encesa de llums i el 'Black Friday', s'ha decidit avançar el 'sus' a les festes de Nadal a dijous 22 de novembre.

La regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade, ha assenyalat que "el que hem cercat és un equilibri entre la seguretat, els comerciants i la ciutadania".

Nit de la llum

Per primera vegada, enguany s'ha creat la Nit de la llum i es planteja l'encesa com un espectacle que no tindrà un epicentre únic al Born sinó que s'escamparà amb diferents accions per tot el centre de la ciutat. La regidora ha declarat que "volem que l'encesa sigui una nit de la llum, amb espectacles per tot Palma, que sigui un dia festiu i familiar".

Hi haurà representacions artístiques a la plaça Joan Carles I, plaça Major, plaça Marquès Del Palmer, placa de Cort, placa Santa Eulàlia, plaça de la Reina, passeig del Born, carrer Unió, carrer Riera, carrer Mercat, carrer Constitució i plaça del Rosari.

Frade ha manifestat que "l'esdeveniment tindrà un caire social, un caire participatiu i també que serà un esdeveniment de qualitat artística. Fem possible doncs un itinerari de la llum que inclourà diverses accions i espectacles relacionats amb l'encesa".

Com ve succeint els darrers anys, l'encesa tindrà també un component social i participatiu. Es plantejarà a la ciutadania una enquesta per triar quina entitat social realitza l'encesa.

stats