Societat 14/01/2022

Els treballadors de l'EMT demanaran la dimissió de Francesc Dalmau i de Mateu Marcús per la "pèssima gestió" que estan fent

ARA Balears
1 min
Un bus de l'EMT de Palma. / EMT

PalmaEls treballadors de l'EMT de Palma es concentraran el 27 de gener a la plaça de Cort per demanar la dimissió del tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, i del gerent de l'empresa municipal, Mateu Marcús, per la "pèssima gestió" que estan fent.

Segons ha informat Europa Press, els treballadors de l'empresa municipal han sabut que el 3 de gener el Consorci de Transports de Mallorca va aprovar que el servei que feia l'EMT de la línia 22 a Cala Blava i la línia 3 al Pla de na Tesa el faria el TIB. L'argument, segons expliquen, és que l'EMT no estava donant un servei adequat, ja que s'havien compromès a fer un trajecte cada hora i ara s'estaven fent tres trajectes al dia.

En aquest sentit, el comitè ha recordat que, en els acords que varen signar per desconvocar la vaga el mes de setembre de l'any passat, l'empresa es comprometia a restablir les línies tal com estaven abans de la pandèmia. "Si haguessin complit aquest acord, tot això no hauria passat", afirmen.

A tot això, també hi sumen el poc interès que estan mostrant perquè l'EMT gestioni el futur tramvia de Palma. Per això, el comitè ha arribat a la conclusió que "a poc a poc estan desmantellant l'empresa i no tenen cap intenció que vagi creixent". "Ens pareix que tot es va condicionant per part del PSOE per beneficiar l'empresa privada", han conclòs.

stats