Societat 17/09/2020

El batle de Palma adverteix els vaguistes que no es poden destinar més doblers a l'EMT

José Hila insisteix que Cort s'ha endeutat per invertir 16 milions d'euros a "pagar les nòmines" i no "acomiadar" treballadors

Ara Balears
1 min
Imatge de la vaga dels conductors de l'EMT

PalmaEl batle de Palma, José Hila, ha advertit aquest dijous els treballadors de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), que fan vaga indefinida, que l'Ajuntament no pot destinar més doblers a l'empresa. Hila ha insistit que Cort s'ha endeutat per invertir 16 milions d'euros a "pagar les nòmines" i no "acomiadar" treballadors.

Per tot això, el batle considera que en la situació actual, amb barris que estan confinats a causa de l'expansió del coronavirus a la ciutat, no és "solidari fer una vaga indefinida. "Ja hi haurà temps per reclamar", ha dit, i haafegint que ara cal invertir tots els recursos municipals a "ajudar la gent a sortir d'aquesta situació.

Respecte de les negociacions, Hila ha afirmat que "hem arribat a molts punts d'acord amb els sindicats, però no els podem donar tot el que demanen". També ha dit que no poden cedir a totes les reclamacions del comitè de vaga.

El batle ha assegurat que durant la passada legislatura i l'actual "hem demostrat que podem arribar a acords", però creu que els treballadors també hi han d'estar disposats.

stats