Societat 07/03/2023

Tots els sindicats docents donen suport a l'acord marc

La signatura es preveu abans de finalitzar el mes de març

ARA Balears
1 min
Tots els concerts amb la privada s’acaben aquest 2023.

PalmaEls sindicats docents de les Balears (STEI, ANPE, UOB, CCOO i UGT) han confirmat el seu suport a l'acord marc d'educació per millorar les condicions del professorat de les Illes. Tal com s’havia decidit a la darrera reunió, el termini per manifestar la seva posició en relació amb el document finalitzava avui a les 12 hores. Una vegada finalitzat aquest termini tots els sindicats s’han manifestat a favor de la firma de l’Acord.

Per la seva banda, el conseller Martí March ha explicat que “els sindicats ens han confirmat que accepten l’Acord Marc i això per a nosaltres suposa una profunda satisfacció perquè demostra que tota la feina que hem fet per arribar a consensos en tota una sèrie d’aspectes ha donat com a resultat que tots els sindicats de la Mesa hagin dit que sí”.

March ha recordat les passes a seguir a partir d’ara, en primer lloc, la convocatòria d’una reunió de la Mesa Sectorial per fer una ratificació formal de l’Acord i, finalment, la signatura final del document al Consolat “per donar el vistiplau definitiu en aquest acord que és important en el present però sobretot de cara al futur”.

stats