Societat 20/02/2019

Educació lliura les ajudes d'allotjament als nous estudiants de la UIB

Es tracta de nou beques amb una dotació màxima de 514 euros mensuals per finançar l'estada a la residència

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la UIB

PalmaLa Conselleria d'Educació i Universitat ha lliurat aquest dimecres les ajudes d'allotjament als nous estudiants de la UIB. La dotació màxima de les beques és de 514 euros mensuals per finançar l'estada i el berenar a la residència d'estudiants de la Universitat.

En concret, es tracta de nou beques que es reparteixen de la manera següent: una per a la incorporació de dones a l'alumnat dels estudis que s'imparteixen a l'Escola Politècnica Superior i vuit beques per a alumnes de Menorca (2), d'Eivissa (2), de Formentera (2) i per a estudiants de Mallorca residents als municipis de Pollença, Alcúdia, Muro, Santa Margalida, Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç, Manacor, Felanitx, Santanyí i ses Salines.

D'aquesta manera, per primera vegada hi ha una ajuda específica per a la incorporació de dones als estudis que es duen a terme a l'Escola Politècnica Superior, a Palma.

El conseller d'Educació, Martí March, ha destacat que amb aquest programa d'ajudes es pretén facilitar i fomentar la integració dels nous estudiants de la UIB a la vida acadèmica del campus universitari.

March ha assenyalat també que "un altre dels objectius és facilitar l'accés de persones amb dificultats econòmiques a aquests estudis i contribuir a superar les barreres de mobilitat degudes a la insularitat i a la distància entre el domicili dels estudiants i el campus universitari".

stats