Societat 06/02/2024

Educació garanteix la titulació als alumnes del CIFP Nauticopesquera

Acutalment, els docents que hi imparteixen classes ja disposen de la formació que exigeix la Direcció General de la Marina Mercant

ARA Balears
1 min
Alguns dels cartells de protesta

PalmaLa Conselleria d'Educació i Universitats ha informat aquest dimarts en el transcurs de la Mesa Sectorial de l'Ensenyament que els alumnes del Centre Integrat de Formació Professional (CIFP) Nauticopesquera tenen assegurada la titulació per part de la Direcció General de la Marina Mercant del Ministeri de Transport i Mobilitat Sostenible.

Cal recordar que, després del procés d'estabilització impulsat en l'anterior legislatura, la Marina Mercant va amenaçar de no reconèixer les titulacions dels alumnes del centre CIFP Nauticopesquera, atès que alguns docents no disposaven dels títols que exigeix la normativa internacional a l'hora d'impartir determinades classes específiques, segons ha assenyalat la Conselleria en una nota de premsa.

Garantir la convalidació

Des de la Conselleria d'Educació i Universitats es va començar a treballar "des del primer moment" per donar solució a una problemàtica que afectava tant l'alumnat com el personal docent del centre. D'aquesta manera, la Conselleria perfilarà, amb vista al pròxim curs escolar, les places del professorat del CIFP Nauticopesquera per assegurar que disposen de les titulacions que exigeix la Marina Mercant perquè els alumnes del centre, una vegada finalitzats els seus estudis, els puguin convalidar. Actualment, els docents del CIFP Nauticopesquera que imparteixen classes ja disposen de la titulació que exigeix la Direcció General de la Marina Mercant.

stats