Societat 27/03/2018

Educació aprova els calendaris de matriculació als ensenyaments artístics

Els alumnes es podran inscriure en aquests ensenyaments professionals i elementals de música i dansa i d'idiomes a partir del mes d’abril

Ara Balears
1 min
Escola Oficial d'Idiomes.

PalmaLa Conselleria d'Educació i Universitat, a través de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres, ha publicat aquest dimarts al BOIB el calendari d'admissió i matriculació als ensenyaments artístics professionals, de música i dansa i d'idiomes per al curs 2018-2019.

El primer procés d'admissió i matriculació és per als ensenyaments elementals i professionals de música i dansa per al curs 2018-2019. El termini d'inscripció començarà el pròxim 9 d'abril i restarà obert fins el 27 d'abril. D'altra banda, els alumnes que es vulguin matricular als ensenyaments professionals d'Arts Plàstiques i Disseny, cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, a les Escoles d'Art d'Eivissa, Menorca i Superior de Disseny de les Illes Balears ubicada a Palma es podran inscriure del 24 d'abril al 4 de maig.

La inscripció als ensenyaments d'idiomes de les Escoles Oficials d'Idiomes de les Illes Balears, es podrà fer del 24 d'abril i a l'11 de maig. També hi ha la possibilitat de fer la preinscripció telemàticament, mitjançant la pàgina web de les EOI.

La informació corresponent al procés d'admissió i matriculació dels diferents ensenyaments es pot consultar a la web de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

stats