Xarxes socials

Dulceida i Alba Paul anuncien que seran mares

La notícia de l'embaràs d'Aida Domènech ha revolucionat les xarxes socials

2 min
Aida Domènech i Alba Paul seran mares

BarcelonaAida Domènech ja ho va deixar clar el 2023: "Jo crec que de l'any que ve no passa". Efectivament, no ha passat. Aquest dimarts a la una del migdia una de les influencers amb més seguidors de l'Estat ha anunciat amb la seva parella, Alba Paul, que esperen una criatura. La prova que aquesta era una notícia molt esperada entre els seus seguidors l'ha reafirmat el fet que en dues hores gairebé 10.000 usuaris han felicitat la creadora de contingut, més coneguda amb el nom de Dulceida.

Amb una imatge de Domènech mostrant les ecografies i amb la mà d'Alba Paul a la seva panxa és com la parella ha anunciat a Instagram l'arribada del primer fill de totes dues. "Les teves mares t'esperen amb moltes ganes", és el peu de foto que acompanya la imatge republicada des dels dos perfils de les influencers. La notícia, amb més de 400.000 m'agrada i gairebé 10.000 comentaris en dues hores, ha estat àmpliament compartida i celebrada per diverses personalitats com Jonan Wiergo, Laura Brunet, Luc Loren i Marta Díaz.

La història entre Aida Domènech i Alba Paul ve de lluny i ha tingut alts i baixos. La relació sentimental entre les dues catalanes va començar el setembre del 2015 i pocs mesos després la primera va decidir publicar un vídeo anunciant que estava sortint amb una noia. La declaració va generar un gran rebombori mediàtic. Però tot i els seguidors que tenien la mirada posada en la relació i les crítiques d'alguns usuaris, Dulceida no va deixar de mostrar de forma natural la seva relació amb Alba Paul. Aviat la simbiosi entre totes dues seria inqüestionable i esdevindrien una de les parelles més mediàtiques i compromeses amb la llibertat sexual i els drets LGTBI a les xarxes.

El casament va arribar el 10 de setembre de 2016 a la cala Morisca de Sitges, un esdeveniment amb el qual va culminar una setmana de #Dulceweekend, un festival organitzat per Dulceida per celebrar que Alba Paul li havia demanat matrimoni. Però l'amor i la dolçor de la relació va viure un petit cataclisme mediàtic quan totes dues van anunciar el 2021 que havien decidit partir peres. La ruptura tan sols va durar dos anys, i el juliol del 2023 la badalonina i la barcelonina van tornar a fer públic el seu amor des de totes les seves xarxes socials.

El recent anunci de maternitat ha estat una notícia molt esperada pels seus seguidors, ja que Aida Domènech ja havia fet explícit en diferents entrevistes el seu desig de ser mare. "Als 28 o 29 anys em va entrar el desig de ser mare, el que passa és que és una cosa de dos", va dir Dulceida en una entrevista a 20Minutos el 2023, com deixant entendre que la seva parella no sentia la mateixa il·lusió.

Però el febrer d'enguany el rumor que totes dues havien decidit iniciar un tractament per ser mares va agafar més volada després que Dulceida fes unes declaracions al programa Socialité que no deixaven espai per al dubte. "No sabem qui de les dues es quedarà embarassada, però el que volem és que una sigui la gestant i l'altra doni l'òvul, així les dues estem involucrades en el procés". Aquesta tècnica de fertilitat es coneix com a mètode ROPA (recepció d'òvuls de la parella) i és una variant de la fecundació in vitro molt utilitzada entre parelles de dones que volen ser mares.

stats