Societat 02/11/2019

Dos detinguts per venda de drogues en una associació de consumidors de marihuana

El local clausurat per l'operació Draco era a la zona del Fortí

Ara Balears
1 min
Els veïns varen alertar sobre el moviment constant de persones en l'associació de consum de marihuana

PalmaAgents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local, ha detingut dues persones i ha clausurat una associació de consumidors de marihuana de Palma, on es venia "abundant quantitat" de drogues.

La Policia Nacional ha informat de l'operació Draco mitjançant un comunicat. L'operatiu ha finalitzat amb el tancament d'aquest local, proper a la plaça del Tub i el Fortí.

Després de dur a terme tasques de vigilància, els agents varen constatar que en aquesta botiga es duien a terme vendes de substàncies estupefaents a socis i simpatitzants.

Al local es feien transaccions ràpides que provocaven un flux continu de persones en aquesta zona. Va ser precisament aquest fet el que va cridar l'atenció dels veïns, els quals destaquen la tranquil·litat del barri abans que obrís l'establiment.

Segons el comunicat de la Policia, "sota la cortina de fum de la legalitat", moltes vegades "es produeixen contínues vendes de substàncies il·legals". Algunes de les substàncies confiscades en aquest local són "molt rares" de trobar, com els olis cannàbics.

La Policia Nacional també ha destacat la col·laboració en aquesta operació de la Patrulla Verda de la Policia Local de Palma.

El local ha estat clausurat per les diverses irregularitats i deficiències en les quals es desenvolupava l'activitat il·lícita, ja que s'hi han constatat infraccions com el fet de no tenir les autoritzacions municipals, malgrat que el local figurava registrat com a establiment d'oci, amb actuacions musicals en directe i dispensador de menjar.

stats