Societat 24/02/2019

Dos ciutadans belgues moren a Escorca per la combustió deficient d'una estufa de llenya

Varen trobar els cossos sense vida d'una dona i un home al llit de la seva finca d'Escorca

Ara Balears
1 min
Els primers indicis apunten a una combustió deficient d'una estufa de llenya

PalmaUn home i una dona de nacionalitat belga han perdut la vida a la seva finca d'Escorca després de ser intoxicats per inhalació de monòxid de carboni a causa de la combustió deficient d'una estufa, segons els primers indicis.

La Guàrdia Civil ha informat aquest diumenge que els cadàvers els varen trobar dissabte a migdia agents de l'institut armat quan varen entrar a l'interior de l'habitatge, arran que un conegut de la parella que no aconseguia comunicar-se amb ells per telèfon els va alertar dels fets.

Els cossos sense vida dels ciutadans belgues eren al llit i no presentaven cap signe de violència, per la qual cosa tot apunta a una mort accidental per intoxicació de monòxid de carboni, un gas letal en altes concentracions.

A més, a la casa no hi havia cap altre indici que pugui fer pensar als investigadors en una causa de mort diferent del fum tòxic, probablement per la combustió deficient d'una estufa de llenya. La Guàrdia Civil ha indicat que l'autòpsia dels cadàvers determinarà el motiu de la mort.

stats