Societat 12/06/2019

Dos vaixells, a punt de xocar en el pas entre les Pitiüses

Els fets es varen produir aquest dimarts, quan la nau 'Bahama Mama' va advertir que una embarcació duia rumb de col·lisió

Ara Balears
1 min
Baleària en una imatge d'arxiu

PalmaEl vaixell 'Bahama Mama', de la naviliera Baleària, que fa la ruta Palma-Eivissa-Dénia, i el 'Kontiki II', de l'empresa Aquabus, que fa el trajecte entre Eivissa i Formentera, han estat a punt de col·lisionar en el pas marítim que uneix les Pitiüses. Els fets es varen produir aquest dimarts a les 12 h, quan el 'Bahama Mama' va advertir que una embarcació duia rumb de col·lisió, segons ha informat la naviliera.

Després d'advertir de la seva presència amb xiulades llargues, el 'Bahama Mama' es va veure obligat a evitar el xoc aturant màquines, ja que l'altra embarcació continuava amb rumb de col·lisió. Des de Baleària han assenyalat que, a causa de les dimensions i el calat, el buc 'Bahama Mama' té una capacitat de maniobra "restringida".

Després de l'incident, i segons la naviliera, el 'Bahama Mama' va contactar amb l'embarcació d'Aquabus, la qual va informar que, a pesar que una passatgera havia saltat a l'aigua, no necessitava ajuda i tenia la situació "controlada".

stats