Societat 15/03/2021

La dona ferida greu a l'accident mortal de Maó perd el seu fetus i la policia deté l'autor del sinistre

La Guàrdia Civil l'acusa d'homicidi i avortament imprudent

Iván Martín
2 min
Policia Local, Bombers i la Guàrdia Civil minuts després de l'accident a l'entrada de Maó.

MaóLa Guàrdia Civil es va presentar aquest diumenge a l'hospital Mateu Orfila de Maó per detenir el conductor del vehicle que provocà dissabte una col·lisió frontal amb un altre turisme, en la qual va perdre la vida un jove. Segons fonts de la investigació, l'autor del sinistre podria ser acusat d'homicidi i avortament imprudent, perquè la parella del jove esperava un nadó i va perdre el fetus. A aquests delictes se n'hi podrien afegir més, ja circulava sense el carnet de conduir i sota els efectes de begudes alcohòliques. Després de passar unes hores a l'hospital i rebre l'alta mèdica, la Guàrdia Civil se n'ha fet càrrec i aquest dilluns passarà a disposició judicial.

Els fets van succeir dissabte quan l'individu, de 29 anys i nacionalitat brasilera, va tenir un petit incident amb un altre vehicle a Maó. En rebre l'avís i la descripció del sospitós, la Policia Local el va localitzar i n'inicià un seguiment. En el moment d'entrar a la carretera general en direcció a Ciutadella accelerà el vehicle i després d'avançar diferents turismes un lleu impacte amb una furgoneta li va fer perdre el control, de manera que envaí el carril contrari i xocà frontalment amb el cotxe de les víctimes.

El virulent impacte va esglaiar els testimonis que en aquells moments circulaven per la carretera. El comportament del vehicle conduït pel brasiler no passà desapercebut a les persones que dinaven al port de Maó i es varen adonar de la conducció temerària minuts abans del fatal accident. El resultat del succés que ha sacsejat la societat menorquina és un jove mort i la seva parella, que ha perdut un fetus de set mesos, continua ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb pronòstic estable dins la gravetat.

stats