Societat 14/06/2023

Els docents no universitaris que facin el Màster en Competències Emocionals de la UIB tindran la matrícula reduïda

El formen cursos d'expert universitari, entre els quals hi ha el d'Autoconeixement, Emocions i Diàleg al Segle XXI i el de Competències Emocionals d'Aplicació Docent i Professional

ARA Balears
1 min
Una aula d’una escola a Mallorca.

PalmaEls docents no universitaris que es matriculin al Màster de Formació Permanent en Competències Emocionals (títol propi de la UIB) pagaran una matrícula reduïda, gràcies al conveni firmat entre la Conselleria d'Educació i la universitat. El termini de matrícula va començar el mes de maig i acabarà el 17 de setembre.

En un comunicat, Educació ha explicat que l'objectiu que es persegueix és fomentar la participació en el màster del professorat dels centres públics i concertats. El preu de la matrícula per al curs 2023-2024 serà de 400 euros, gràcies a la inversió de 16.000 euros que ha fet la Conselleria.

Quatre cursos d'expert universitari

El màster el formen quatre cursos d'expert universitari entre els quals hi ha el d'Autoconeixement, Emocions i Diàleg al Segle XXI i el de Competències Emocionals d'Aplicació Docent i Professional. Amb aquestes titulacions, es volen facilitar els coneixements teòrics i les aplicacions pràctiques dels resultats actuals de la recerca científica en competències emocionals.

stats