Successos
Societat 08/05/2023

Deu detinguts en una baralla multitudinària a Magaluf

De moment, se'n desconeixen les causes i el nombre d'arrestats

ARA Balears
1 min
Imatge dels detinguts a Magaluf.

PalmaUna baralla multitudinària a Magaluf (Calvià), ha acabat aquesta matinada amb deu detinguts –vuit homes i dues dones–, segons ha informat la Guàrdia Civil. Els fets van ocórrer de matinada, quan patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Calvià van rebre una alerta d'un enfrontament al carrer de l'Olivera. En arribar, els agents van comprovar unes 50 persones participaven en una baralla i van intentar que se dispersassin.

Durant la seva actuació, els guàrdies civils van detenir inicialment dues dones, una espanyola i una altra argentina, una per atemptat contra un agent de l'autoritat, en intentar agredir una agent i l'altra per danys en un vehicle de la Policia Local de Calvià.

Igualment, van detenir un home de nacionalitat romanesa per lesions, per agredir un altre jove d'un cop de puny. La víctima va quedar inconscient i van haver-lo de traslladar a un centre mèdic. Després de dispersar les persones que participaven en la baralla, la Guàrdia Civil va identificar, a través dels vídeos de les càmeres de seguretat, un grup de joves portuguesos com a principals causants de la baralla.

Després de diverses gestions, els van localitzar a un hotel de Llucmajor on estaven allotjats i els van arrestar. La Guàrdia Civil ha informat també que a conseqüència de la intervenció cinc agents van necessitar assistència mèdica per ferides lleus, mentre que sis participants van quedar igualment ferits, un d'ells greu.

stats