Societat 27/07/2021

Els distribuïdors deixaran de repartir indefinidament a la plaça del Mercat de Palma

L'associació d'empreses que entrega mercaderies en aquesta zona del centre deixarà de fer feina a partir de dia 6 d'agost

ARA Balears
1 min
La plaça del Mercat de Palma.

PalmaL'Associació d'Empreses de Distribució d'Aliments, Begudes i Neteja (ADED) ha anunciat que a partir de dia 6 d'agost deixarà de distribuir indefinidament les mercaderies que subministra als bars i restaurants de la zona de la plaça del Mercat, el carrer de la Unió i la plaça del rei Joan Carles I de Palma, que estan tallats al trànsit des de fa un any i mig.

L'entitat ja va deixar de repartir els productes dimecres i dijous de la setmana passada per queixar-se que l'Ajuntament de Palma no ha solucionat les dificultats que tenen les empreses associades per carregar-hi i descarregar-hi mercaderies. En un comunicat, des de l'entitat han criticat l'"immobilisme de Cort per afrontar el problema", i han admès que la decisió presa ara no els agrada, però es veuen obligats a fer-ho per "manca de voluntat municipal".

L'ADED ha assenyalat que desconeix si "la negativa de l'Ajuntament es deu a una qüestió d'incapacitat o de prepotència", però ha insistit que les propostes que fan no suposen cap esforç econòmic. "Demanam que ens permetin estacionar a la plaça del Mercat i el carrer de la Unió durant un horari acordat amb Cort i que es vigilin els espais destinats a la càrrega i descàrrega, que en molts casos ocupen vehicles privats", segons ha reclamat l'associació.

El president de l'associació, Bartolomé Servera, ha lamentat que el regidor de Mobilitat de Palma, Francesc Dalmau, no els hagi convocat per arribar a un acord, per la qual cosa demanen que el batle, José Hila, "agafi les regnes d'aquesta crisi municipal". A més, ha recordat que fa més d'un any que reclamen una solució.

stats