Societat 11/04/2019

Es fa passar per director esportiu de La Salle i ofereix a jugadors d'altres clubs casa i estudis si fitxen per l'equip

El club ja ha denunciat els fets i ha assegurat que "investigaran el vertader origen dels correus i estudiaran la possibilitat d'emprendre accions legals"

Ara Balears
1 min
Es fa passar per director esportiu de La Salle i ofereix a jugadors d'altres clubs casa i estudis si fitxa per l'equip

PalmaEl club de bàsquet La Salle ha denunciat a través de les xarxes socials que algú, sota un perfil fals, ha enviat en el seu nom un correu electrònic a un jugador en què li brindava un lloc a l'equip palmesà. A més, al correu, li oferien habitatge i estudis gratuïts si el jove deixava el seu equip i anava a La Salle.

Al correu, el fals director assegura que han estat observant el jugador durant mesos i que "gràcies a la seva curta edat i el seu gran potencial ens agradaria comptar amb vostè per a la propera temporada".

El club ha negat "tenir cap tipus de relació amb els missatges". "La nostra política és la de no dirigir-nos a cap jugador perquè fitxi amb nosaltres i així es transmet als membres de tots els nostres cossos tècnics i, òbviament, molt menys fer ofertes com la indicada", assegura el club.

A més, el club ha assegurat que "investigaran el vertader origen dels correus i estudiaran la possibilitat d'emprendre accions legals" i han demanat que si algú rep un correu similar que es posi en contacte amb ells directament.

stats