Festes
Societat 19/01/2024

Diada ciclista Sant Sebastià 2024: recorregut i inscripcions

L'Ajuntament de Palma ha obert un total de 3.000 inscripcions per a la 43a Diada Ciclista de Sant Sebastià

ARA Balears
2 min
Diada ciclista de Sant Sebastià

PalmaL'Ajuntament de Palma ha obert un total de 3.000 inscripcions per a la 43a Diada Ciclista de Sant Sebastià, que es farà aquest dissabte, 20 de gener, un esdeveniment amb més de 40 anys de tradició i de "caràcter festiu i familiar per compartir entre petits i grans", segons ha explicat el batle de Ciutat, Jaime Martínez, en roda de premsa. Les inscripcions estan obertes a tothom, sense límit d'edat i independentment de les seves condicions físiques, atès el caràcter popular de la jornada.

El recorregut de la Diada Ciclista de Sant Sebastià, que té uns sis quilòmetres de llarg, començarà a les 12 h a la plaça de Santa Eulàlia amb el tall de la cinta i continuarà pel Parc de la Mar, l'avinguda d'Antoni Maura, la Rambla, el camí de Jesús i el carrer de Salvador Dalí, fins a arribar al Palau d'Esports de Son Moix.

Presentació de la Diada Ciclista 2024 a Palma.

Les inscripcions estaran disponibles fins dia 19 de gener a la pàgina web. També es podran sol·licitar el mateix dia de la prova de 9 a 11.30 h a la plaça de Cort o al carrer del Conquistador. Els participants iniciaran la prova encapçalats per un grup de ciclistes federats i de persones amb diversitat funcional.

Cada inscrit obtindrà un dorsal i un tiquet per al sorteig, que es farà al final de l'esdeveniment, al Palau Municipal d'Esports, lloc on hi haurà una exhibició de zumba i una zona de jocs infantils, així com un espai d'avituallament d'aigua.

A partir de les 13.50 h es donaran els premis als tres grups de ciclistes més nombrosos, que aconseguiran un premi de 200 euros cadascun. A més, entre totes les persones que hagin cobert la totalitat del recorregut, se sortejaran dues bicicletes infantils, 10 xecs regal de 60 euros i dos cascos de protecció.

Qui faci la inscripció de manera anticipada podrà recollir abans de la prova els seus distintius als centres de Son Moix, Germans Escales, Son Hugo o El Corte Inglés.

stats