Societat 14/11/2020

Detinguts dos joves per robar en un comerç de Pere Garau

La Policia Nacional informa que un al·lot de 18 anys i un menor d'edat podrien ser els presumptes autors dels fets, que varen ocórrer el 29 d'octubre

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaDos joves, un de 18 anys i un altre menor d'edat, han estat detinguts per haver robat en un comerç del barri de Pere Garau, a Palma, l'octubre passat. Varen entrar al local després de rebentar-ne el pany, segons ha informat la Policia Nacional.

Els fets varen ocórrer el 29 d'octubre, quan tres joves varen trencar el pany de la porta de la botiga i se'n varen endur botelles de licor i altres productes. Després varen fugir en dues bicicletes i un patinet. Un dels assaltants, menor d'edat, ja va ser detingut el 2 de novembre.

Continuant amb les gestions policials, els agents varen aconseguir identificar un altre dels presumptes lladres, el de 18 anys, a qui també s'atribueix el robatori d'efectes de bijuteria i tèxtil de l'interior d'un vehicle. Dijous passat el varen detenir. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions a fi d'aclarir els fets totalment.

stats