Societat 11/04/2020

Deu detinguts a les Balears per incomplir el confinament aquest divendres

Un dels arrestats s'enfrontà als agents amb una paella

Ara Balears
1 min
Detencions a les Balears durant la quarantena

PalmaLa policia ha detingut, entre divendres i la matinada d'aquest dissabte, deu persones a les Balears per incomplir el confinament. Vuit han estat arrestades a Palma, una a Eivissa i una altra a Maó. Fins ara, a les Illes s'han detingut un centenar de persones i s'han posat unes 7.000 multes. Segons ha informat la Guàrdia Civil, un dels detinguts, un home de 41 anys, intentà agredir la Policia amb una paella després de fugir i entrar en una finca.

D'altra banda, les forces i cossos de seguretat de l'Estat continuen duent a terme controls als ports, aeroports i carreteres de l'Arxipèlag. Segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat, el trànsit aeri s'ha reduït de manera dràstica aquests darrers dies. L'aeroport de Son Sant Joan, a Palma, va registrar aquest divendres l'arribada de 90 passatgers, mentre que 52 varen abandonar Mallorca en els 10 vols que es varen operar. L'aeròdrom d'Eivissa va rebre 14 viatgers en dos vols d'entrada i 25 se'n varen anar de l'illa en dos vols de sortida. L'aeroport de Menorca, en canvi, va comptar 9 persones que hi varen arribar i 14 que se'n varen anar de l'illa en quatre vols programats.

La Guàrdia Civil continua realitzant, a més, controls en vies principals i carreteres secundàries per evitar desplaçaments innecessaris i trasllats a segones residències durant la Setmana Santa.

stats