Societat 18/04/2022

Dos detinguts per agredir una dona major i robar-li la bossa al centre de Palma

Es tracta d'un home de 23 anys i la seva parella, una dona de 18 anys que s'ha escapat de casa seva després que el seu pare denunciàs l'al·lot per suposadament agredir-la

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una parella com a presumptes autors d'un robatori amb violència per agredir violentament una dona major al centre de Palma per robar-li la bossa. Els arrestats són una dona de 18 anys i un home de 23. Segons ha informat la Prefectura Superior de les Balears i ha recollit Europa Press, els fets van ocórrer dilluns passat migdia en un dels carrers dels voltants de la Catedral. La parella, suposadament, es va aproximar per l'esquena a la víctima, una dona d'edat avançada, i la va fer caure en terra per robar-li la bossa.

La dona va continuar aferrada a les seves pertinences malgrat haver caigut. L'home, actuant amb violència, la va arrossegar diversos metres pel terra, fet que va provocar lesions en una espatlla a la senyora. Després de l'avís rebut al 091, diversos agents van inspeccionar l'entorn del lloc dels fets fins a localitzar la parella, que ja era a la zona de les Avingudes, amb la bossa, el telèfon i la major part dels doblers de la víctima.

Segons el relat dels agents, l'arrestada havia arribat a Palma en companyia del detingut, la seva actual parella, amb qui s'havia escapat del seu domicili familiar de la Península després que el seu pare denunciàs l'home, suposadament per agredir-la. Per això, el detingut ja acumulava diverses detencions anteriors, algunes per violència de gènere contra una parella anterior, i va ser arrestat just en arribar a l'illa el mes de febrer passat. La negativa de la jove a declarar en contra d'ell va impedir l'adopció de mesures cautelars.

stats