Delictes sexuals
Societat 17/05/2023

Detingut per pagar a una menor a canvi de sexe als banys d'un centre comercial de Palma

L'arrestat es posava en contacte amb les víctimes a través d'una xarxa social i sol·licitava a les al·lotes imatges de caràcter sexual

ARA Balears
2 min
Dos agents de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dilluns un home espanyol de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i corrupció de menors. Està acusat de pagar a una menor a canvi de sexe en un centre comercial de Palma, segons ha informat el cos policial. Ara, la investigació continua oberta per si apareixen més víctimes menors d'edat.

Els agents del grup de delictes tecnològics i de delinqüència econòmica van iniciar la investigació per aclarir uns suposats contactes amb menors a través d'una coneguda xarxa social, als quals demanava imatges de caràcter sexual per després quedar amb ells i mantenir trobades sexuals. La recerca va començar arran d'una persona anònima, que va posar en coneixement de la policia que coneixia un home que pagava doblers a les seves víctimes, que coneixia per internet, per tenir sexe amb ell.

Amb aquesta informació, els agents van aconseguir localitzar les víctimes, una de les quals havia denunciat que havia estat en contacte amb un home a través d'una xarxa social. Tot i que ella havia insistit que era menor, l'individu va insistir a sol·licitar-li fotos i vídeos de tipus sexual. Finalment, ella va accedir a veure's als lavabos d'un centre comercial, on "la menor li va fer una pràctica sexual a l'home i ell li va entregar una quantitat de doblers", relata el cos policial.

Després d'això, l'home va intentar contactar en diverses ocasions amb la víctima, a través de la mateixa xarxa social, per la qual cosa ella el va acabar bloquejant. A més, amb una altra de les víctimes va repetir el mateix procediment i, després d'arribar a tenir una certa amistat, va demanar-li també imatges sexuals, davant la qual cosa ella es va negar i el va bloquejar.

stats