Successos
Societat 25/07/2023

Detingut un metge d'un hospital de Palma per una agressió sexual a una pacient

Li va sol·licitar que es desvestís del tot i va palpar-li la zona de l'engonal

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha arrestat un metge d'un hospital de Palma com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una pacient per, suposadament, sol·licitar-li que es desvestís del tot, palpar-li la zona de l'engonal i intentar fotografiar-la. Els fets van passar el mes de maig passat, quan una pacient va anar a una revisió mèdica per un problema de salut i el facultatiu li va indicar que s'havia de desvestir completament per valorar-la.

En un comunicat recollit per Europa Press, el cos policial ha explicat que la víctima es va estranyar davant d'aquesta petició, però així ho va fer. Un cop sense roba, el metge li va demanar que fes diverses postures per a la seva valoració. Segons el relat, el metge es va mantenir a un metre de distància, tret d'una ocasió, en què s'hi va acostar i li va palpar la zona de l'engonal.

Tot seguit, el sanitari li va demanar si li podia fer unes fotografies, i ella no va poder contestar pel "nivell d'estrès i la incomoditat" que sentia davant d'aquesta situació.

Després d'aquesta valoració, la dona es va vestir i va marxar de la consulta, però va advertir del que havia passat a la direcció de l'hospital i, per això, el responsable del centre hospitalari va obrir una investigació per aclarir els fets.

La dona també va anar a les dependències policials per denunciar. La Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional es va encarregar de la investigació. Una vegada fetes les gestions per demanar tota la informació i comprovar els fets, divendres passat dematí es va procedir a la detenció del presumpte autor dels fets per un delicte d'agressió sexual.

stats