Societat 16/08/2020

Detingut un home que va tallar el coll i una orella a un altre a Palma

L'agressor està acusat per un intent d'homicidi

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / ARA BALEARS

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 51 anys al qual se li atribueix un intent d'homicidi per tallar el coll i una orella a un altre home amb qui es va barallar en un bar del barri palmesà del Camp d'en Serralta, segons ha informat aquest diumenge l'agència Efe. El detingut no va esclarir quina fou l'arma que va fer servir, però els policies varen intervenir una copa de vidre rompuda per investigar si podria haver causat les ferides a la víctima.

Cap a les 23 h de dissabte el 091 va rebre una cridada d'alerta per una baralla entre dues persones a l'entrada d'un bar. Els agents que es varen traslladar al lloc dels fets varen trobar l'home que sagnava tant a l'orella com al coll, on tenia un tall profund.

Un dels policies va veure que un home amb taques de sang fugia de la zona i el va interceptar. Després va confessar que s'havia enfrontat amb el ferit arran d'una discussió dins del local. La baralla va començar amb cops de puny fins que un dels dos va agafar un objecte tallant. El ferit va ser traslladat d'urgència a Son Espases.

stats