Robatori
Societat 31/08/2023

Detingut un home per atracar un taxista amb un ganivet a Palma

Els fets tingueren lloc al voltant de la 01.40 de la matinada quan un taxista va recollir un client al carrer Manacor

ARA Balears
1 min
Una patrulla de la Policia Nacional en motocicleta

PalmaUn jutjat ha decretat presó provisional per a un home de 38 anys detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, després d'atracar presumptament amb un ganivet un taxista a Palma. Els fets tingueren lloc al voltant de la 01.40 de la matinada quan un taxista va recollir un client al carrer Manacor i el va traslladar fins al Pont d'Inca. El client va seure als seients de darrere i a mitjan trajecte va treure un ganivet i el posà al pit del conductor, que amenaçà de ferir-lo si no li donava 100 euros.

El taxista l'intentà calmar, va aprofitar per sortir del vehicle i fugir. L'atracador agafà un mòbil de l'empresa i partí. La víctima va telefonar a la Policia i diverses patrulles de seguretat ciutadana anaren fins on era la víctima per fer-li algunes preguntes sobre el que havia succeït. Al mateix temps, uns altres agents interrogaven un grup que era a prop del lloc quan un home va tirar un ganivet a una zona enjardinada i, devora, hi havia també un telèfon mòbil.

L'aparell va resultar ser el sostret al taxista, a qui va ser lliurat. No obstant això, l'home no tenia cap relació directa amb el robatori. Posteriorment, les patrulles varen localitzar un altre individu al carrer Aragó, que va ser reconegut per la víctima, i se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència i intimidació. La investigació continua oberta a fi de comprovar el grau d'implicació de l'home que va ser identificat amb altres persones i que havia llançat el ganivet.

stats