Societat 08/07/2020

Detingut un home de 62 anys per estampar un cendrer de vidre al cap d'una altra persona

Els fets varen tenir lloc en un local de la barriada de Pere Garau

Ara Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional

PalmaUn home de 62 anys va ser detingut aquest dimarts per estampar un cendrer de vidre al cap d'una altra persona. En concret, els fets varen tenir lloc al voltant de les 18.15 h a la barriada de Pere Garau. Segons informa la Direcció General de la Policia de les Balears, un home que es trobava en un local amb la seva dona, li va faltar al respecte amb un gest, motiu pel qual el presumpte agressor va agafar un cendrer de vidre i li va llançar contra el cap. La víctima va ser traslladada a l'hospital Son Llàtzer.

A més, també aquest dimarts, els agents de la Policia Nacional varen detenir un home de 44 anys que va fracturar el cap d'un altre home amb una botella de vidre. Els fets varen tenir lloc al voltant de les 22.30 h, també en un local de la barriada de Pere Garau.

Aquest fet es va produir arran d'una discussió en la qual el presumpte agressor va recriminar una acció a la víctima. Quan els agents de la policia arribaren al bar, hi varen trobar a la víctima sagnant i varen haver d'avisar els serveis sanitaris.

stats