Societat 06/06/2021

Detingut per intentar atropellar vianants a Son Gotleu

L'acusat es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia

ARA Balears
1 min
El cotxe del detingut.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un jove de 21 anys per presumptament conduir un cotxe pel mig d'una plaça del barri de Son Gotleu, a Palma, per intentar atropellar vianants. L'home també es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia, i per tot això està acusat d'un delicte contra la seguretat viària, segons ha informat Europa press.

Els fets varen ocórrer divendres devers les 21.15 h, quan els agents varen rebre diverses telefonades en què els advertien d'una baralla protagonitzada per un grup de 15 persones. Quan arribaren, els policies varen trobar un vehicle amb les portes obertes i amb un fort impacte a la porta del copilot. Un nombrós grup de persones perseguien el jove, i els exaltats varen dir als agents que els havien intentat atropellar a la plaça.

Els policies varen interceptar el jove fugat, que havia patit lesions i tenia la roba destrossada. Després, varen entrevistar diversos testimonis, que afirmaren que el jove havia entrat amb el cotxe dins de la plaça fent girs bruscos i intentant atropellar els vianants. Tot seguit, el conductor va xocar amb un arbre fins que va aturar i va sortir a peu per fugir dels veïns que el perseguien, alterats.

Un altre veí va dir a la policia que l'home havia aparegut abans de l'incident amb una moto i que va caure, cosa que va fer riure els vianants que hi havia a la plaça. El detingut va reaccionar amenaçant-los i després va aparèixer amb el cotxe.

stats