Societat 21/09/2021

Detingut per abusar sexualment d'una menor a la qual va perseguir fins a casa seva a Palma

L'acusat ja havia estat arrestat per fets similars el maig a Can Pastilla

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dissabte un home de 46 anys com a presumpte autor d'un delicte de coaccions i abús sexual cap a una menor d'edat a la qual havia perseguit fins a casa seva, segons ha informat el cos policial en una nota de premsa. Els fets van ocórrer al barri palmesà del Coll d'en Rabassa.

L'home presumptament va aprofitar que travessava un grup de joves, entre els quals hi havia una menor, per fer-li tocaments sexuals. Els menors varen sortir corrents en veure que l'home els perseguia al mateix temps que es ficava la mà als calçons i es feia tocaments a les parts íntimes.

Davant això, varen anar on es trobava el pare de la víctima, el qual va examinar la zona fins que va trobar l'home i el va retenir fins que arribà la policia. El detingut va resultar ser el mateix home que fa unes setmanes es va personar a casa de la víctima i va picar insistentment al timbre de casa seva.

Així, els agents el varen arrestar com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual i coaccions. A més, la policia ha comprovat que ja havien arrestat l'home per fets similars el maig a Can Pastilla.

stats