Societat 28/05/2020

Detinguda per prostituir dones a les quals obligava a treballar 24 hores al dia i set dies a la setmana

Les víctimes, a més, havien d'atendre tots els clients, encara que alguns atemptaven contra la seva integritat moral

Ara Balears
1 min
Imatge de la detenció

PalmaLa Policia Nacional va detenir dimecres 20 de maig una dona de 27 anys com a presumpta autora d'un delicte de prostitució i d'afavoriment de la immigració irregular a Palma. L'arrestada obligava les dones que explotava sexualment a estar disponibles les 24 hores del dia i tots els dies de la setmana.

A més, les víctimes havien d'atendre i ocupar-se de tots els clients sense cap mena de distinció, i arribaven a sentir-se denigrades per alguns d'ells, que atemptaven contra la seva integritat moral. A banda d'això, segons informa la Policia Nacional en un comunicat, les dones adquirien un deute amb els explotadors d'entre 3.000 i 5.000 euros, fet que les obligava a continuar treballant per poder pagar-lo.

Els investigadors varen detectar que en un domicili particular de Palma hi havia dues dones exercint la prostitució, que tenien prohibit sortir de l'edifici i estaven sotmeses a vigilància tant a l'interior de l'habitatge com fora. Dins la casa hi havia càmeres de seguretat i només les deixaven sortir un dia a la setmana, els dilluns, per passejar pels voltants.

Davant això, els agents de la Unitat Central de Xarxes d'Immigració Il·legal i Falsedats Documentals (UCRIF) de la Policia Nacional varen entrar i escorcollar la casa, on varen trobar la presumpta autora del delicte i encarregada del negoci, que es trobava en situació irregular. Com a conseqüència, varen alliberar les dues dones víctimes d'explotació sexual. De moment, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

stats