Successos

Detinguda la mare del nadó mort que va ser abandonat en un contenidor de Portocristo

La Policia Nacional ha arrestat dues persones més

Héctor Rubio
1 min
La policia investiga la mort d'un nadó llançat a les escombraries a aquests contenidors de Manacor.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut tres persones, entre les quals hi ha la mare del nadó que va morir després de ser abandonat en un contenidor de Portocristo (Manacor). El grup de la Policia Judicial de la Policia Nacional a Manacor, amb el suport de la Policia Científica i Seguretat Ciutadana, ha estat al capdavant de la investigació duent a terme les gestions.

La resolució del cas ha estat gràcies a la col·laboració ciutadana i a la coordinació i col·laboració entre la Policia Nacional i la Policia Local de Manacor. Malgrat tot, la investigació continua oberta.

Els fets van tenir lloc dijous al voltant de les 18 h, quan un veí en va donar l'alerta en veure que algú llençava alguna cosa sospitosa des d'un vehicle en un contenidor i, en anar-hi i comprovar que es tractava d'un nadó, va cridar el servei d'emergències. Diverses patrulles dels dos cossos policials es van personar al lloc i, mentre una traslladava el nounat a un hospital, altres patrulles acordonaven la zona, protegint l'escena i identificant testimonis, amb els quals van recollir les primeres dades. Els agents de la Policia Judicial de la Comissaria de la Policia Nacional a Manacor van començar una investigació fent gestions i diligències policials.

stats