Societat 26/09/2023

Detenen tres persones a Maó per agredir uns policies locals que ajudaven una dona que era atacada

Els detinguts tenen entre 28 i 30 anys i han passat a disposició judicial

Iván Martín
1 min
Un cotxe de la Policia Local de Maó.

MAÓTres homes d'entre 28 i 30 anys van ser detinguts diumenge passat a Maó després d'agredir diversos agents de la Policia Local que van intentar ajudar una dona víctima d'una agressió per part d'aquests mateixos individus. Als detinguts se'ls imputa un presumpte delicte d'atemptat contra l'autoritat.

Els fets es van produir a les 23 hores de dissabte, quan una trucada telefònica a la Policia Local va alertar d'una possible agressió a una dona per part de tres homes, un dels quals es creu que seria la parella de la víctima. Els dos primers policies que van arribar al lloc dels fets es van trobar la dona demanant auxili i, una vegada s'hi van unir dos agents més, es va ocasionar un enfrontament amb els sospitosos.

A conseqüència de la baralla, un dels agents va ser brutalment colpejat, llançat a terra i trepitjat al cap, de manera que acabà amb ferides que van necessitar intervenció mèdica i punts de sutura. A més, els altres policies també van rebre diversos cops lleus. La Policia Nacional va detenir els tres individus, que han passat a disposició judicial.

stats