Societat 26/12/2019

Detenen tres persones per tràfic de drogues en el polígon de Son Castelló

La Policia Nacional ha incrementat la presència policial en aquesta zona d'oci a causa de les queixes i els incidents que s'han produït a principis d'aquest mes

Ara Balears
1 min
Detenen tres persones per tràfic de drogues en el polígon de Son Castelló

PalmaLa Policia Nacional, en ocasió d'un dispositiu en col·laboració amb la Policia Local de Palma, ha detingut aquesta matinada a tres persones per tràfic de drogues en el polígon de Son Castelló, segons han informat fonts policials.

A més, els agents han aixecat 27 actes per consum de drogues, una altra per tinença d'arma perillosa i quatre per infracció en establiments d'aquesta zona de Palma. Els tres detinguts per tràfic de drogues són un colombià i dos espanyols, als qui se'ls ha intervingut diners en efectiu, 44 pastilles i diversos embolcalls amb speed, cocaïna, marihuana i altres substàncies que encara estan per determinar.

La Policia Nacional ha incrementat la presència policial en aquesta zona d'oci de Son Castelló a causa de les queixes i incidents produïts a principis d'aquest mes. En total, després d'aquesta operació, en les últimes setmanes s'han aixecat 59 actes per droga, dues per tinença d'armes i han estat detinguts tres homes per tràfic d'estupefaents.

stats