Societat 08/02/2021

Detenen tres homes per abusar d'una menor de 16 anys

Els fets es varen produir el 2018 i el 2020 a Palma, però no tenen cap relació entre ells

ARA BALEARS
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut tres homes, de 38, 42 i 45 anys, per, presumptament, haver abusat d'una menor de 16 anys, un d'ells en grau de temptativa i els altres dos de manera continuada, segons han informat en un comunicat.

Els fets es varen produir el 2018 i el 2020 a Palma, però no tenen cap relació entre ells. Segons el cos policial, durant aquests dos anys la menor va fugir en reiterades ocasions i en aquells moments en què es produïren els abusos.

Va ser l'any passat quan es varen denunciar els tres abusos sexuals a la policia i en aquell moment varen iniciar una investigació per poder identificar els presumptes autors dels fets.

El primer cas es va produir el 2018, quan la menor va conèixer una amiga que netejava un bar. Durant uns dies la víctima va estar treballant allà i l'encarregat de 42 anys li va fer proposicions sexuals. Encara que la menor s'hi va negar, l'home ho va continuar intentant fins que va arribar una persona a l'establiment i la menor va aprofitar per anar-se'n. L'any següent, la mateixa amiga li va presentar l'home de 38 anys i aquest li va donar substàncies estupefaents que anul·laven la voluntat de la menor per abusar-ne.

Posteriorment, la menor va conèixer el detingut de 45 anys, amb el qual va mantenir relacions sexuals de manera continuada quan la jove tenia menys de 16 anys. L'home li feia regals i li deixava agafar doblers de la caixa on treballava.

Quan la policia va saber que els presumptes autors sabien que la víctima es trobava en una situació de vulnerabilitat i que tenia menys de 16 anys, varen iniciar una investigació amb la qual varen identificar els tres homes i els varen detenir, dos a Palma i un a Tarragona.

stats