Societat 10/02/2021

Detenen quatre persones per prostitució i assetjament sexual a menors a Mallorca

Un dels acusats els oferia doblers i marihuana a canvi de mantenir relacions

ARA BALEARS
1 min
Dos agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut dos homes, de 22 i 30 anys, com a presumptes autors d'un delicte per contacte telefònic amb menors amb finalitats sexuals. Per altra banda, els agents han arrestat un altre home, de 25 anys, per un delicte de prostitució de menors. A més, segons ha informat la policia en un comunicat, també han detingut una menor per mediar entre les víctimes i l'acusat de 25 anys perquè mantinguessin relacions sexuals a canvi de doblers i marihuana.

Dues investigacions diferents

La investigació va començar quan, per una banda, els agents es varen assabentar que dos adults contactaven a través de les xarxes socials amb menors amb la finalitat la de mantenir-hi relacions sexuals. Per l'altra, i arran d'aquesta primera investigació, es va descobrir una trama de prostitució de menors. En aquest darrer cas, el detingut, de 25 anys, contactava amb les víctimes i, a més, se servia d'una menor que li oferia altres joves per poder mantenir relacions sexuals amb elles.

La Policia Nacional ha destacat que va ser primordial la col·laboració amb la Policia Local de Marratxí per aconseguir identificar les nines. De moment, ja s'han localitzat 11 víctimes. Segons apunta la policia, l'acusat de prostitució de menors va arribar a contactar amb 10 joves, amb dues de les quals va mantenir contacte personal.

Els agents també han esbrinat que, a vegades, el pagament a canvi de mantenir relacions sexuals consistia a oferir un lloc on dormir a les menors, aprofitant que s'havien escapat dels seus domicilis. A més, s'ha comprovat que el detingut demanava vídeos sexuals a les joves.

La Policia Nacional ha informat que la investigació continua oberta, ja que hi podria haver més menors víctimes d'aquests delictes.

stats