Societat 31/08/2020

Detenen un home per abusar sexualment d'una menor i tres més per agredir les persones que l'ajudaren

Els fets varen ocórrer al parc Wifi i un dels detinguts va utilitzar una crossa per atacar les persones que defensaven la jove

Ara Balears
1 min
Detenen quatre homes per un delicte d'abús sexual a una menor i per un de lesions

PalmaAgents de la Policia Nacional varen arrestar la nit de dissabte 22 d'agost quatre homes –dos de 19 anys, un de 23 i un altre de 41 anys– com a presumptes autors d'un delicte de lesions i un d'ells, per un delicte d'abusos sexuals a una menor, segons ha informat el cos policial en un comunicat. Els fets varen ocórrer a primera hora de la nit, quan la jove passejava amb un familiar per la zona.

En un moment donat, varen ser abordats per un grup de joves, que varen aprofitar per fer tocaments a la jove. Davant això, la dona que l'acompanyava va intentar ajudar-la, però el grup d'homes la va empènyer i ella va començar a demanar auxili.

En sentir-la, amics de les víctimes hi varen anar i varen començar a discutir amb els agressors. Segons la policia, instants després amics dels agressors varen atacar els familiars i amics que defensaven la nina i varen arribar a utilitzar una crossa per atacar-los.

No va ser fins que una patrulla de la Policia Nacional va arribar al lloc dels fets que els agressors varen partir. Els agents varen ajudar les víctimes, entre els quals hi havia un familiar que va haver de ser ingressat a l'hospital Son Llàtzer.

Una persona hospitalitzada

Entre la nit de dissabte i diumenge els agents varen arrestar un dels homes que havia abusat suposadament de la menor i que, a més, havia agredit amb una crossa els seus familiars. Tot i això, fonts policials afirmen que pel delicte d'abusos encara poden quedar detencions per fer.

Les altres tres detencions, relacionades amb el delicte de lesions, es varen fer al llarg de la setmana passada. Tots els arrestats ja han passat a disposició judicial, però la causa continua oberta.

stats